Zorg voor een CE keurmerk van HMPA

Er zijn voor heel veel dingen regels bedacht. Zo ook voor de veiligheid omtrent het maken van producten. De Europese Economische Ruimte stelt deze regels op. Zij vinden dat iedereen zich aan deze regels moet houden. Er staat dan ook een boete of andere straf op als er geen CE keurmerk aanwezig is. Dit is een keurmerk wat staat voor Conformite Europeenne. Oftewel: in overeenkomst met de Europese regels. U kunt u laten keuren bij HMPA.

Keuren bij HMPA

HMPA wil graag een CE keuring bij u uitvoeren zodat u het keurmerk kunt ontvangen en het voor iedereen duidelijk is dat u zich aan de regels houdt. Men moet niet in de war raken met keurmerken voor kwaliteit. Daar staat dit niet voor. HMPA zorgt ook voor advies en begeleiding. Als er iets nog niet in overeenstemming is met de regels wordt dit gemeld en worden er tips gegeven over hoe dit beter kan. Alles wat ontdekt wordt door HMPA komt in een adviesrapport te staan. Hier kan inspectie ook aan zien dat u zich houdt aan de regels.

Meer weten?

Wilt u meer weten over HMPA en de keuring die dit bedrijf doet? Ga dan naar de website voor alle informatie of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Reacties zijn gesloten.