Zorg op maat bij Tandarts Capelle

Een goede tandarts is belangrijk voor uw eigen gezondheid. Want bij een pijntje gaan we regelmatig naar de dokter, maar ook het onderhouden van uw gebit is van groot belang. De halfjaarlijkse tandartscontrole is iets wat we regelmatig overslaan, zonde! Want een mooi gebit, daar kan u meer vooruit. Een goede tandarts in de omgeving van Krimpen aan den Ijssel is tandarts Capelle.

Meer dan de controles!

De tandarts in Krimpen aan den Ijssel doet meer dan het uitvoeren van de controles. U kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor tandvleesbehandelingen door de Mondhygienist, controles van gebitten, maar ook cosmetische behandelingen om het er nog mooier uit te laten zien. Ook kunt u bij deze tandarts terecht voor bepaalde chirurgische verrichtingen. Bij deze tandarts kunnen veel behandelingen in eigen praktijk worden uitgevoerd waardoor u niet naar het ziekenhuis hoeft, en dat bespaart weer eigen risico! Een prettig idee!

Meer weten over deze tandarts?

Surf naar de website, hierop staat alle informatie over deze tandarts nog eens uitgelegd. De tandarts past bij iedereen dus vast ook bij uw wensen! Ook kunt u zich er direct inschrijven en een bezoek brengen aan deze tandarts in de omgeving van Krimpen aan den Lek!

Reacties zijn gesloten.