Zoekt u fluoriserende kleding? Verkeersshop.nl heeft het!

Bent u op zoek veiligheidskleding? Wat dacht u van fluoriserende kleding? U bent dan bij Verkeersshop.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uiteenlopende collectie aan fluoriserende werkkleding. U kunt bij ons onder andere terecht voor werkjassen, werkbroeken, overalls, reflecterende vestjes en regenpakken. De verzorgkosten zijn slechts €8,50. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Over Verkeersshop.nl

Verkeersshop.nl is de online leverancier van afzetmaterialen, kleding voor de wegwerker en verkeersregelaarskleding. U kunt ook bij ons terecht voor allerlei 12 volt 24 volt srtikelen. Deze kunt u als wegwerker / verkeersregelaar of particulier gebruiken in uw voertuig. Op onze website kunt u een overzicht vinden van de maten. Heeft u een grote order voor ons? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u. U kunt bij ons ook terecht voor het inhuren van volledig bevoegde verkeersregelaars en het opleiden van volledig bevoegde verkeersregelaars. Bekijk het gehele assortiment op onze website!

Alle informatie

Voor alle informatie over Verkeersshop.nl en onze artikelen kunt u terecht op de website van Verkeersshop.nl. Heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op! Dit kan per mail op info@verkeersshop.nl of telefonisch op 0251 215 071. Wij helpen u graag verder met uw vragen en / of opmerkingen!

 

Reacties zijn gesloten.