Workshops met paarden bij Unicornis

Bent u op zoek naar leerpunten of wilt u weten wat uw kwaliteiten zijn? Er zijn veel trainingen en workshops die u daarbij helpen, maar als u echt op zoek bent naar een manier om uzelf goed te leren kennen, probeer dan eens een workshop met paarden. Bij Unicornis geven ze workshops met paarden.

De workshops

Een workshop met paarden is geschikt voor ontwikkelingen op verschillende gebieden. U kunt denken aan leiderschap, weerbaarheid, assertiviteit, presentatietechnieken, effectiviteit, omgaan met agressie, loopbaankeuzes en nog veel meer. Tijdens de workshop leer je wat uw kwaliteiten en leerpunten zijn, hoe anderen u zien en ervaren en wat u anders zou kunnen doen. De workshop geeft een dieper inzicht in uzelf. Een workshop met paarden heeft een groot voordeel. Paarden geven terug wat u overbrengt. Op deze manier kunt u een goed beeld van uzelf krijgen. Het is een zeer bijzondere en leerzame ervaring.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Unicornis en wilt u meer informatie? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij bespreken bij Unicornis de mogelijkheden met u. Ook kunt u een kijkje nemen bij 1 van de kennismakingsworkshops. Zo weet u gelijk wat u kunt verwachten.

Reacties zijn gesloten.