Website laten vertalen doet u hier

Wanneer u een website, folders, een brief of een huwelijksakte moet vertalen is het van groot belang dat er geen fouten worden gemaakt en dat de tekst mooi zal lopen. Daarom is het een goed idee om een vertaling over te laten aan een professional. U kunt bijvoorbeeld uw website laten vertalen door een vertaalbureau, zoals Tongo Vertaalbureau.

Waarom Tongo?

Tongo is een vertaalbureau met een groot netwerk van vertalers. U kunt hier daarom voor alle talen terecht om een vertaling uit te laten voeren. U krijgt bij elke vertaling een tevredenheidsgarantie en de vertaling zal altijd op tijd en foutloos bij u terug zijn. Bovendien is dit vertaalbureau een stuk goedkoper dan andere vertaalbureau’s. Meestal ligt de prijs tot wel 15% lager dan bij de concurrenten. Dit zijn de voordelen van het vertaalbureau en daarom kan ik iedereen aanraden om hier naar toe te gaan wanneer een website, brief of (ander) document foutloos en snel vertaald moet worden.

Meer informatie

Alle informatie over prijzen, tijden en mogelijkheden vindt u op de website. U vindt hier ook contactgegevens zodat u vragen kunt stellen over de zinnen vertalen en de andere diensten van het vertaalbureau. Ga daarom nu naar de website en wie weet heeft ook u binnenkort een vertaling binnen.

Reacties zijn gesloten.