Vinecoaching leidt op tot conflictoplosser

Conflicten kunnen overal in de omgeving voorkomen. Zoekt u een manier om conflicten tussen mensen op te kunnen lossen? Als u hierin een leidende rol wil spelen kan u kiezen voor een opleiding als mediator. Deze opleiding kan u volgen bij Vinecoaching. Hierna kan u als maatschappelijk werker, buurtbemiddelaar of mediator op het werk een belangrijke rol spelen. Verbindende communicatie van Vinecoaching draagt hieraan bij! 

Hoe werkt deze training precies?

U kijkt gedurende training niet alleen naar conflictsituaties van anderen, maar ook naar die van uzelf. Want als u straks een conflict gaat oplossen, neemt u altijd ook uw eigen persoonlijkheid mee. na het volgen van de training kan u gemakkelijker een conflict op een rustige manier oplossen. Waarbij de belangen van beide partijen gelijkwaardig worden meegenomen richting een eindoplossing.

Doe ook mee met de cursus tot geweldloze communicatie!

Meer informatie over de diverse trainingen die worden gegeven door Vinecoaching kan u terecht op de website. Hier leest u niet alleen over de succesverhalen van anderen, maar ook wat het voor u kan betekenen. Niet alleen in uw persoonlijk leven maar juist ook als rol van mediator. Voor meer informatie klikt u op de link richting de website van Vinecoaching.

Reacties zijn gesloten.