Video transitions for Premiere vindt u hier

Maakt u gebruik van het programma Premiere Pro? Dit programma is bedoeld om video’s te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van muziek, aan het knippen van beelden en het toevoegen van tekst en filters. Dit kunt u voor uw plezier doen, maar mogelijk is dit uw werk. In wat voor geval dan ook, het is altijd prettig om nog meer uit dit programma te halen. Dat doet u met video transitions for Premiere.

Hoe krijg ik die?

Het krijgen van video transitions is niet heel erg moeilijk. U kunt gewoon naar de website van Filmimpact gaan. Hier vindt u genoeg verschillende transitions en plug-ins. Wanneer u deze download krijgt u meer filters en opties in het programma. De meeste van deze plug-ins zijn gratis. Zeker een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar video’s wil halen en gebruik maakt van het programma Premiere Pro. Het is niet moeilijk om uw video’s naar een nog hoger niveau te tillen.

Interesse?

Wilt u meer weten over deze transitions? Of wilt u direct beginnen met downloaden? Waar wacht u nog op? Ga naar de website van Filmimpact en ga direct aan de slag. Als u vragen of problemen heeft kunt u contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.