Via internet de aanbiedingen van Welkoop bekijken

Gaat u binnenkort werken in de tuin en bent u hiervoor nog op zoek naar bepaalde producten? Dan is het altijd handig als u de meest recente folder van Welkoop kan bekijken natuurlijk. Bij de Welkoop vindt u namelijk een uitgebreid overzicht aan producten voor uw tuin en voor dieren. Dit kunt u doen via de website Folder.nl. Daarnaast vindt u hier ook nog folders van andere bekende bedrijven. Ook als u onderweg bent kunt u gewoon de folders bekijken die u wilt. De website is namelijk ook geschikt om via uw telefoon te bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om de app te downloaden. Deze is beschikbaar voor iPhone en iPad. 

Hoe werkt het?

Om een bepaalde folder te bekijken kunt u gewoon naar de website van Folder.nl surfen. Hier kunt u dan op zoek gaan naar de folder van het bedrijf die u graag wilt bekijken.

Op de hoogte

Dankzij de website Folder.nl kunt u dus op elk gewenst moment op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen van meerdere winkels. Zo kunt u hier bijvoorbeeld de folder van de BCC bekijken om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen van deze elektronica zaak.

Reacties zijn gesloten.