Vertalingen van songteksten vindt u hier

Heeft u altijd de radio aan, omdat u alle liedjes die voorbij komen zo ontzettend leuk vindt? Maar wilt u meer te weten komen over deze liedjes? Dan kunt u terecht op de website songtekstvertalen.nl. Op deze website kunt u allemaal vertalingen van songteksten vinden, zodat u precies weet waar deze leuke liedjes van de radio nou over gaan. Lees snel verder!

Hoe werkt het?

Zoekt u de vertaling van de songtekst van een liedje? Dan kunt u deze via de menubalk of de zoekbalk vinden. U hoeft vervolgens alleen nog maar het liedje aan te klikken en de vertaling verschijnt. Kunt u hem niet vinden? Dan is het mogelijk dat dit liedje nog niet is vertaald. Dan kunt u dit zelf doen. Op de hoofdpagina kunt u de songtekst invoegen en vervolgens klikken op vertalen, wat vervolgens automatisch gebeurt. Zo heeft u een liedje aan het archief toegevoegd, zodat u en allemaal andere geïnteresseerden erachter kunnen komen waar dit lied over gaat en wat bepaalde delen van de songtekst betekenen in het Nederlands.

Aan de slag

Wilt u direct aan de slag? Ga dan naar songtekstvertalen.nl om een songtekst te vinden of om een ontbrekende songtekst toe te voegen. Voor vragen kunt u contact opnemen via de website.

Reacties zijn gesloten.