Vertaling van Tongo Vertaalbureau

De wereld is door internet een stuk kleiner geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vaker in contact komen met andere landen. Dit kan om zakelijke redenen, maar ook om privé redenen. Dit betekent echter ook dat wij in contact komen met andere talen, wat ervoor kan zorgen dat wij dingen moeten vertalen. Bijvoorbeeld een huwelijksakte of een website. Dit hoeft u gelukkig niet zelf te doen, u kunt hiervoor freelance vertalers inschakelen.

Waar vind ik freelance vertalers?

Freelance vertalers vindt u bij het vertaalbureau Tongo vertaalbureau. Dit vertaalbureau heeft een breed netwerk van freelance vertalers. Deze hebben allemaal hun specialiteiten. Dit betekent dat er voor elke vertaling, om welke twee talen het ook gaat, er wel een vertaler te vinden is. Alle vertalers zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring en professionaliteit. U zult daarom altijd een foutloze vertaling op tijd ontvangen. Als u niet tevreden bent wordt de vertaling altijd aangepast. Vanaf 11 cent per woord heeft u al een vertaling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Tongo Vertaalbureau? Of wilt u graag een offerte aanvragen voor een vertaling? Ga dan naar de website voor alle informatie of neem via de website contact op voor antwoord op al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.