Uitwaaien op Nederlands mooiste plekjes

De zomervakantie vloog weer voorbij. Even twee weken met het gezin ontspannen blijkt vaak veel te kort. Nu al aan het uitkijken naar de volgende vakantie? Gun jezelf wat rust en vrije tijd en boek een paar dagen weg naar een van de vakantiehuisjes op Terschelling. Iedereen die wel eens naar de waddeneilanden weet: je komt er tot rust. Hoewel de waddeneilanden natuurlijk voor 100% van Nederlandse bodem zijn, is de sfeer er toch anders. Rustiger, ontspannen en je kan er heerlijk uitwaaien.

Waar verblijf je?

Geen idee waar je zal gaan verblijven? Een begrip op Terschelling zijn de Goudberg appartementen. Daar kan je heerlijk verblijven, ze zijn kindvriendelijk en van alle gemak voorzien. Huur bij het appartement meteen een paar fietsen en trek met de fiets het eiland over. De meest ontspannen manier om jezelf te vervoeren, lekker die auto laten staan! Ook is er een ruime speelgelegenheid voor de kinderen, zij vermaken zichzelf wel. Nu u nog!

Ook praktisch: er is gratis Wifi en u kan ‘s avonds lekker tv kijken of radio luisteren. Maar maak zeker ook tijd om het eiland te verkennen, want het heeft u meer te bieden dan u wellicht in eerste instantie verwacht. Meer weten? Bezoek eens de website van Goudberg en laat u informeren.

Reacties zijn gesloten.