Trouwlocatie in Rotterdam

Bent u onlangs ten huwelijk gevraagd en heeft u ‘ja’ gezegd? Dan bent u nu natuurlijk helemaal in de wolken. De voorbereidingen worden door sommige vrouwen gezien als een geweldig leuke klus en anderen huren een weddingplanner in, omdat het zo ongelooflijk veel tijd kost. De locatie is natuurlijk een heel lastig punt. Zonder goede locatie bent u nergens, maar daar is een perfecte oplossing voor. Bent u namelijk op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Rotterdam? Dan bent u bij ‘t Manneke aan het juiste adres. ‘t Manneke is een speciale locatie voor trouwerijen met veel verschillende feestzalen dus lees gauw verder.

‘t Manneke

‘t Manneke heeft verschillende feestzalen beschikbaar voor uw trouwerij. Zo zijn er verschillende zaaltjes voor kleinere gezelschappen voor maximaal 40 personen, maar ook zalen voor maximaal 80 of 250 personen. Het personeel van ‘t Manneke denkt mee met alles wat er bij een trouwerij komt kijken. Zo kunt u zelf alvast nadenken over muziek, aankleding en het eten. U kunt het zo gek niet bedenken en ‘t Manneke regelt het voor u. Zo kunt u er ook voor kiezen om een thema te kiezen voor uw trouwerij. Daar kan de volledige zaal naar worden ingericht.

Bezichtigen

Bent u benieuwd naar een van de feestzalen van ‘t Manneke, maar wilt u deze eerst met eigen ogen bezichtigen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. De werknemers zouden het wel waarderen wanneer u van tevoren even contact opneemt, zodat er altijd iemand beschikbaar is om u rond te leiden.

Reacties zijn gesloten.