Stoppen met roken niet voor u weggelegd?

Rookt u en vindt u het ook vervelend dat er zoveel nadelen aan zitten? Dan zijn er twee dingen die u kunt doen: stoppen of overstappen naar de e sigaret. Natuurlijk is stoppen de beste optie, maar als dit voor u niet weggelegd is, is de elektronische sigaret zeker een goed alternatief. Deze sigaret is namelijk minder schadelijk, een stukje goedkoper en rookt niet. Hierdoor zullen u en uw omgeving er minder last van hebben.

Over de e sigaret

Iedereen heeft vast wel eens van een elektronische sigaret gehoord, maar wat is het nou eigenlijk precies? Een elektronische sigaret is een sigaret die oplaadbaar is. Deze sigaret is van hard plastic, maar lijkt verder qua vorm en kleuren op een gewone sigaret. Het grootste zichtbare verschil is dat er geen rook uit de elektrische sigaret komt. Dit betekent: geen stank, geen gele tanden en geen schade aan de omgeving. Doordat er nicotine zit in vloeistof die in de sigaret zit, komt er alleen maar damp uit, welke ook nog eens lekker ruikt. De vloeistof is in veel lekkere smaken verkrijgbaar en zijn een stuk goedkoper dan losse sigaretten.

Waar vind ik het?

U kunt een elektrische sigaret bestellen bij e-sigaret.nl. Klik hier om naar de website te gaan en om het volledige assortiment van sigaretten en bijbehorende producten te bekijken en direct te bestellen.

Reacties zijn gesloten.