Steeds meer hulp voor verslaving

De jeugd van tegenwoordig kent geen grenzen meer. Steeds meer jongeren beginnen zich te verplaatsen op de markt, want niet de alcoholische dranken zijn in trek bij deze groep. Nee, deze groep lijkt zich hedendaags volledig te richten op de volgende stap. Men begint namelijk steeds meer verschillende (designer) drugs uit te proberen en het lijkt steeds populairder onder deze groep te worden. Dit is natuurlijk enorm zorgwekkend, omdat juist deze groep ‘the next generation’ is. Jongeren die denken dat zij nu al een verslaving hebben, moeten nodig naar Stichting Miroya.

Verslavingszorg

Stichting Miroya zal ervoor zorgen dat verslavingen verleden tijd zijn. Hierdoor kan deze groep verslaafden zich weer richten op al het mooie wat het leven te bieden heeft. Op dit moment is het namelijk vaak het geval dat jongeren vooral kiezen voor een snelle ervaring. Men wilt elke keer weer meer hebben en dit valt ook aan allerlei cijfers terug te zien. Steeds jonger beginnen de jongeren met het uitproberen van drugs en ziet men dat de leeftijd van een verslaafde enorm aan het verjongen is.

Meer informatie voor hulp bij verslaving

Wilt u graag meer informatie over Stichting Miroya, omdat u hulp nodig heeft bij verslaving? Bekijk de volgende link: hulp bij verslaving.

Reacties zijn gesloten.