Spelen met speelgoed

Tegenwoordig beginnen kinderen al steeds eerder te spelen op computers, iPads en mobiele telefoons en ziet u steeds minder kinderen spelen op die vertrouwde oude houten speelgoed . Echter is het enorm belangrijk om juist uw kinderen zo lang mogelijk kind te laten zien en deze te laten spelen met speelgoed. Probeer uw kinderen zo lang mogelijk te weren van alle elektronische apparaten, omdat zij hierdoor te snel volwassen zullen worden en hierdoor hun complete jeugd lijken over te slaan.

De generatie van nu

De generatie van tegenwoordig is een goed voorbeeld hiervan. Steeds meer meiden met de leeftijd van 12 jaar lijken tegenwoordig op meiden van 18 jaar en gedragen zich hier ook naar. Dit komt door alle sociale media die zij gebruiken en dit allemaal door de komst van smartphones en tablets. Het is belangrijk om uw kinderen echter zo lang mogelijk te weren, omdat een vroegere pubertijd alleen maar tot meer problemen zal leiden. Toen wij vroeger de leeftijd van 10 jaar hadden speelden wij allemaal nog buiten met onze speelgoed..

Houdt u kind, kind

Houdt daarom uw kind vooral een kind en laat hem met houten speelgoed spelen. Een kind hoort kind te zijn en dit is dan ook de reden dat u de webshop van Ciscoshop moet bezoeken!

Reacties zijn gesloten.