Songteksten vertalen

Veel liedjes die je op de radio hoort zijn Engelstalig, behalve als je naar de echte Nederlandse zenders luistert. Vaak is het hierbij jammer dat je de volledige tekst niet verstaat waardoor je liedjes vaak niet helemaal begrijpt. Dat is zo zonde aangezien veel liedjes een verhaal dragen waarmee je je misschien wel kunt identificeren. Het kan zijn dat de tekst te snel wordt gezongen of dat de uitspraak niet helemaal duidelijk is. Allemaal redenen waarom songteksten worden vertaald, zodat je precies weet wat er gezegd wordt. 

Vertaling

Via de website van ww.songtekstvertalen.nl kun je binnen enkele stappen (drie) een Engelse songtekst vertalen naar het Nederlands. Soms moet je echt zoeken op de Engelstalige teksten, maar vindt je de songtekst al door naar de artiest of de naam van het nummer te zoeken. Wanneer je de Nederlandstalige tekst hebt gevonden, ben je super blij. Je leest de tekst en je begrijpt deze. Soms heb je hetzelfde meegemaakt en helpt het je dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Doen

Je kent de website en je kent de stappen die je moet nemen. Nu moet je de tekst invullen of het nummer nog opzoeken via de website. Binnen enkele minuten weet jij waar het liedje over gaat en kun je dat bijvoorbeeld tegen je familie vertellen.

 

Reacties zijn gesloten.