Schoenmaker via het internet

Heeft u een schoenmaker nodig? Bij 12shoe kan u gemakkelijk via het internet uw schoenen laten repareren. Hoe dit werkt? Erg eenvoudig! Hoe hoeft er niet voor naar de stad, maar u stuurt de schoenen gewoon op en u ontvangt ze gerepareerd weer terug!

Waarom online een schoenmaker?

Vaak als u uw schoenen wil laten repareren moet u eerst in de stad opzoek naar een schoenmaker. In de praktijk blijkt dat deze uit de grote steden zijn verdwenen en dan kan het nog wel eens leiden tot een flinke zoektocht. Dan is het een idee om uw schoenen gewoon online op te sturen. Een PostNL punt zit vaak wel in de buurt, en als de schoenen zijn gerepareerd worden ze natuurlijk netjes bij u thuis bezorgd.

‘Mijn vertrouwde dansschoenen weer als nieuw’

‘Ik dans onder andere Flamingo op speciale dansschoenen. Deze zijn duur in aanschaf en het paar wat ik nu heb zit erg lekker. Hoewel de zolen erg begonnen te slijten wilde ik dus geen nieuwe kopen. Ik besloot ze op te sturen naar 12shoe! Gelukkig kreeg ik ze na vier dagen alweer thuis waardoor ik de week erop weer gewoon kon dansen op mijn schoenen, en ze waren nog netjes gerepareerd ook! ¬†Voor mij is deze schoenmaker Rotterdam echt een aanrader.

Reacties zijn gesloten.