Scheidingswanden voor een douche bestellen

Heeft u een sportschool of een sauna en bent u nog op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt om een scheidingswand voor douches of toiletten kunt bestellen? Hiervoor bent u bij Lockers and more helemaal aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van dit soort producten. 

Assortiment

Het assortiment van Lockers and more is zeer uitgebreid. Zo vindt u hier niet alleen scheidingswanden, maar ook lockers. Lockers zijn erg handig in sportscholen, op festivals en in sauna’s. Op deze manier kunnen uw gasten hun spullen op een veilige manier opbergen en hoeven ze zich daar geen zorgen over te maken. Naast lockers en scheidingswanden vindt u hier ook nog enkele andere producten. Hierbij kunt u onder andere denken aan sloten en banken.

Meer weten?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over het bedrijf en alle producten die zij aanbieden? Bezoek dan snel een keer de website van Lockers and more. Hier kunt u rustig het complete assortiment bekijken. Daarnaast vindt u hier ook meer informatie over het bedrijf zelf en de levertijden. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Het telefoonnummer staat vermeld op de website.

Reacties zijn gesloten.