Sauna in de buurt van Gouda

Behoefte aan rust, ontspanning en warmte? Dan moet je natuurlijk zo gauw mogelijk een bezoekje brengen aan de sauna. Maar waarom alleen naar de sauna? Het is bijna kerstvakantie, een vakantie waarin je tijd moet vrijmaken voor iets leuks en niet al dat werk dat je nog moet inhalen. Dus ga niet alleen voor de sauna, maar voor een volledig relaxte dag in Thermen Holiday welness resort.

Sauna

Vergeet al je zorgen, want nu is het tijd voor jou om te ontspannen. In de sauna van Thermen Holiday vindt je rust, waarom? In de sauna’s van Thermen Holiday kan het meer dan 90 graden Celcius worden. Natuurlijk na het opwarmen en opgieten van de kachel. U kunt de sauna instellen op uw persoonlijke favoriete geur. Door bezoekers van Thermen Holiday wordt de grotsauna het hoogst gewaardeerd. Deze sauna wordt onder meer beoordeeld als “bijzonder” en “zeer rustgevend”.

 

Sauna in Gouda

In de buurt van Gouda vindt je een van de vestigingen van Thermen Holiday welness resort. In deze vestiging vindt je verschillende soorten sauna’s, zoals de paalsauna. De paalsauna is een Finse blokhut op 3 meter hoogte. Hier blaas je letterlijk de stoom van je lijf. Vervolgens heb je de mogelijkheid om af te koelen op de veranda met uitzicht op een prachtige tuin. Ook de muzieksauna is zeer populair. Dit is een sauna waar het ongeveer 80 graden Celsius wordt en je rustig wordt van de muziek. Klik hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.