Payroll: wat en waarom?

Een bedrijf wat aan payrolling doet, zal alle administratieve handelingen en arbeidsrechtelijke risico’s van uw medewerkers overnemen. Dit gebeurt door dat uw personeel op papier werkt voor het payroll bedrijf.  Dit is zelfs juridisch onderbouwd. De werving van nieuw personeel en het aansturen van het personeel blijft wel door u gedaan worden. Het komt er dus in het kort op neer dat alle administratieve handelingen en risico’s voor uw uit handen worden genomen terwijl u gewoon uw personeel houdt. 

Waarom?

Het is natuurlijk erg duidelijk dat wanneer het administratieve gedeelte niet meer voor u is, dit heel veel tijd en geld scheelt. Namelijk: u hoeft dit niet meer zelf te doen en u hoeft ook niet meer iemand in dienst te nemen die dit voor u doet. Het is een service die u geboden wordt die met 100% kwaliteit wordt uitgevoerd. Daarnaast is alles juridisch onderbouwd dus u bent er zeker van dat u in goede handen bent. U bent er altijd zeker van dat de administratie et cetera goed gebeurt terwijl Payroll select erg flexibel met u en uw werknemers omgaat. De gegevens van de administratie en andere zaken worden niet verborgen voor u gehouden, u kunt deze 24 uur per dag en 7 dagen in de week gewoon inzien.

Contact opnemen

Als u interesse heeft, klik dan hier. Op de website vindt u alle informatie en contactgegevens als u aanvullende informatie wenst.

Reacties zijn gesloten.