Packstore als een soort sociale werkplaats in Ede

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel MVO genoemd, worden de maatschappij en mens gecombineerd met het ondernemen. Een voorbeeld van een bedrijf die MVO is, is Packstore. Zij zijn een soort van sociale werkplaats Ede. Wil je graag meer weten over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Packstore of over de sociale werkplaats Ede? Lees dan snel verder!

Als sociale werkplaats in Ede fungeren

Packstore is een in- en ompak bedrijf in Ede. Het is een MVO-bedrijf en zorgt ervoor dat de mens en maatschappij goed onderhouden worden. Packstore heeft namelijk mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Packstore werkt samen met uitkering instanties. Ze zorgen ervoor dat mensen nog een kans krijgen om te ontwikkelen in deze maatschappij. Zo combineert Packstore Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met de wensen van hun klanten: Ze zijn snel, hebben kwaliteit, zijn flexibel en hebben scherpe tarieven.

Je kan bij Packstore terecht voor het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen, het laten monteren van halffabricaten naar eindproduct, het stickeren van producten, inpakken van mailings en het opzetten en afvullen van displays.

Wil jij graag meer weten over sociale werkplek Ede of over Packstore? Ga dan even naar de website of neem gewoon even contact met ze op!

 

Reacties zijn gesloten.