Optimaal genieten met een buitenbioscoop

Een buitenbioscoop huren? Dat klinkt toch als een gaaf idee voor wanneer u bijvoorbeeld een avondje moet organiseren voor uw sportclub. Het enigste wat u hoeft te doen is een locatie kiezen en de hapjes en drankjes verzorgen, want Movies5 verzorgt de rest! De medewerkers van Movie5 regelen de opbouw en afbouw van het bioscoop scherm, de beamer en de geluidsinstallatie. Het scherm is 3 bij 2 meter en geschikt van 50 tot wel 150 personen! Laat iedereen genieten van de frisse buitenlucht in combinatie met een film waardoor iedereen weer met een glimlach huis gaat.

Andere activiteiten van Movies5

Natuurlijk is een buitenbioscoop in uw achtertuin een super leuk idee. Maar dat is niet het enigste waar u voor terecht kan bij Movies5. Houden u en uw gasten van een gezellig potje FIFA? Movies5 organiseert FIFA toernooien voor mensen van 32 tot 64 gamers. Zijn jullie niet zo van het voetbal en spelen jullie liever Call of Duty? Ook voor Call of Duty kunt u bij Movies5 terecht! Naast game toernooien organiseert Movies5 ook quizzen. De quizzen hebben onderwerpen van films tot voetbal.

Contact opnemen

Voor meer informatie over een buitenbioscoop, familiequiz of FIFA toernooi? Neem dan een kijkje op de website. Contact opnemen kunt u doen via de website, hier kunt u een offerte aangvragen, via de mail of via de telefoon.

Reacties zijn gesloten.