Op zoek naar een kroonluchter

Ben je op zoek naar een nieuwe kroonluchter voor jou huis, winkel of restaurant? Zoek dan niet verder. Je bent bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve aan het juiste adres.

Kroonluchter kopen

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve heeft een ruim assortiment aan kroonluchters. Ze hebben met 1000 exemplaren, de grootste collectie van oude en antieke kroonluchters, plafonnières en wandlampen van Nederland en België! De collectie kroonluchters van Kroonluchteratelier de Rode Hoeve zijn weer te verdelen in verschillende soorten categorieën. Dit zijn bijvoorbeeld in glazen en kristallen kroonluchters, zoals Maria Theresia Kroonluchters, Franse Kroonluchters en meer.

Wanneer je graag een kroonluchter wilt kopen van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve, kun je het beste naar het bedrijf zelf toe gaan. Dit komt omdat ze maar een aantal kroonluchters hebben afgebeeld op hun website. Als je ze allemaal wil bekijken, moet je even naar hun vestiging in Oldebroek (Noord Veluwe) of hun vestiging in Wijnandsrade (Zuid Limburg).

Kroonluchters bekijken

Wil jij ook graag een kroonluchter kopen bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve? Bekijk dan eens de website of vraag gemakkelijk online meer informatie aan. Wil je graag alle kroonluchters bekijken? Maak dan een afspraak bij kroonluchteratelier De Rode Hoeve om de kroonluchters te bekijken. Ze zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Reacties zijn gesloten.