Op zoek naar iemand die een document voor u kan vertalen?

Moet u een belangrijk document laten vertalen? Laat het dan doen door vertaalbureau Tongo. Het is namelijk erg belangrijk dat een rijbewijs, diploma of huwelijksakte foutloos wordt vertaald. Tongo vertaalbureau zal zorgen voor een vertaling zonder spelfouten, stijlfouten en grammaticale fouten. Oftewel: u zult een kwalitatief goede vertaling ontvangen.

Werkwijze

Tongo vertaalbureau is een netwerk van allemaal freelance vertalers. Omdat er ontzettend veel verschillende vertalers zijn is er voor elke taal een vertaler te vinden. Wat voor taal uw tekst ook is en naar welke taal de tekst maar vertaald moet worden maakt niet uit, er is altijd iemand te vinden die dit voor u kan realiseren. Ze zullen altijd van goede kwaliteit zijn. U betaalt vanaf 11 cent per woord. Ze worden altijd zo snel mogelijk geschreven. Heeft u haast? Dan kunt u spoedvertaling aanvragen. Niet tevreden? Geef dit gewoon door, want Tongo heeft een tevredenheidsgarantie.

Laten vertalen

Wilt u een document laten vertalen, zoals bijvoorbeeld een rijbewijs of huwelijksakte? Ga dan naar de website van Tongo vertaalbureau. Hier vindt u alle informatie en kunt u contact zoeken met de vertalers om door te geven welke tekst u wilt laten vertalen. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van deze contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.