Op reis naar India? Thuisvaccinatie zorgt voor een gezonde reis!

De mooiste bestemmingen over de hele wereld bezoeken? Daar dromen veel mensen van. En als dan eenmaal de reis gepland staat dan moet er een hoop worden voorbereid. Zorg dat je een van de belangrijkste zaken niet vergeet: je eigen gezondheid. Door ook in de gaten te houden of er voor jouw bestemming een vaccinatie nodig is weet je zeker dat je veilig op reis gaat. Thuisvaccinatie adviseert je er graag over, ze schrijven er meer over op hun website.

Een goed advies, gewoon bij u thuis!

Vaak moet er voor een reis veel worden geregeld, gelukkig hoeft u voor de vaccinaties geen extra tijd in te lassen. Thuisvaccinatie maakt het mogelijk om u thuis te vaccineren. U hoeft de deur niet uit en u kan tegelijkertijd worden gevaccineerd met bijvoorbeeld de kinderen of andere reisgenoten. Tevens krijgt u direct een uitgebreid advies over welke vaccinaties geschikt zijn voor uw bestemming. Dit is afhankelijk van onder andere de reisduur en wat u precies tijdens uw reis zal gaan doen.

Geen gedoe en zorgeloos op reis

Maak eenvoudig een afspraak met Thuisvaccinatie, ze vaccineren door het hele land! Ze zijn u ook van dienst voor uw vaccinaties in Rotterdam.

Reacties zijn gesloten.