Ontdek Zutphen en de rijke geschiedenis

Zin om de mooie hanzestad aan de Ijssel te bezoeken? De stad met een pittoreske uitstraling, een geschiedenis met een hoop verhalen, maar ook een gezellige winkelstad boordevol terasjes? Dan is Zutphen waar u naar op zoek bent! Lekker winkelen, terrassen of ergens uiteten? Het is allemaal mogelijk in Zutphen.

De andere kant van deze stad

Over de stad Zutphen is een hoop te vertellen. Dat wordt ook gedaan tijdens de vele rondleidingen die door de stad worden gegeven.  De stadsmuren staan er nog deels en ook in de tweede wereldoorlog hebben zich in Zutphen en omgeving een hoop ontwikkelingen afgespeeld. Je kan er ook voor kiezen om per paard en wagen de stad te leren kennen en ondertussen veel te zien en te horen.

Liever aan het shoppen?

Zutphen is een winkelstad. Juist door de combinatie van grote ketens en kleinere zaken kan je ideaal terecht in deze stad.  Ook voor de leuke en unieke spulletjes ga je naar Zutphen. Vergeet dan vooral niet om koffie te drinken op de markt in een van de vele gezellige tentjes. Benieuwd of uw favoriete winkel zich ook in Zutphen bevindt? Kijk dan naar het overzicht van kledingwinkels in Zutphen.

Reacties zijn gesloten.