Nodige vaccinaties voor Egypte: wat en waar?

Het liefst zouden we nergens anders aan denken dan aan zon, zee, strand, ontspanning en andere leuke dingen als we op vakantie gaan. Helaas moeten we ons ook richten op risico’s, gevaren en praktische zaken. Eén van deze dingen zijn nodige vaccinaties voor Egypte. Om op vakantie ook alleen te hoeven denken aan leuke dingen is het belangrijk om vaccinaties te nemen voordat u op vakantie gaat, zodat u geen infectieziektes oploopt en een gezonde vakantie kunt vieren.

Wat en waar?

Op thuisvaccinaties.nl vindt u alles over de vaccinaties. U hoeft alleen het land aan te klikken of te zoeken waar u naar toe gaat en u krijgt een pagina met alle informatie. Hier staat niet alleen welke vaccinaties u moet nemen, maar ook hoe lang deze u zullen beschermen en voor wanneer u deze genomen moet hebben. Voor Egypte worden de volgende vaccinaties aangeraden: DTP, Hepatitis A en BMR als u niet ingeënt bent voor mazelen of deze nooit heeft gehad. Als u langer dan drie maanden verblijft worden vaccinaties tegen buiktyfus, rabiës en hepatitis B aangeraden.

Afspraak maken

Thuisvaccinaties geeft u niet alleen informatie over de vaccinaties, maar regelt deze ook voor u. Via de website kunt u een afspraak maken. De medewerkers van thuisvaccinaties komen gewoon inenten in Nijmegen of waar u ook woont of werkt, wanneer u maar wilt.

Reacties zijn gesloten.