Neem een hond uit het asiel

Wilt u graag een hond? Dan is het een goed idee om deze hond uit het asiel te halen. Natuurlijk lijken puppy’s schattiger en leuker, maar de honden in het asiel kunnen ook fantastisch zijn. Deze dieren verdienen absoluut en mooi leven buiten het asiel en zullen u eeuwig dankbaar zijn. Wilt u meer weten over asiel honden? Lees dan verder.

Asiel honden

Een asiel is een plek waar honden, maar ook katten, knaagdieren en vogels, terecht komen als hun baasje niet meer voor ze kan of wil zorgen. Veel mensen denken dat de huisdieren hier slecht gedrag vertonen of andere problemen hebben. Dit is niet waar. Dieren komen vaak in het asiel omdat mensen scheiden, ziek of oud worden, verhuizen of een andere reden hebben waardoor ze niet meer voor het dier kunnen of willen zorgen. Vaak is het niet de schuld van het dier. U kunt dus hele leuke honden uit het asiel halen. Ze zijn in het asiel goed verzorgd, maar u kunt ze alle aandacht en verzorging geven die zij verdienen.

Meer weten?

Vragen over asielhonden? Op de website Zoekdierenarts vindt u alle informatie en kunt u asielen en dierenartsen bij u in de buurt vinden voor hulp.

Reacties zijn gesloten.