Naambadges bestellen

Naambadges zijn als het ware kleine bordjes die gedragen kunnen worden op kleding. Door een naambadge te dragen, zorg je ervoor dat je naam bekend wordt gemaakt aan diegene die bij je staat. Hiernaast is het ook mogelijk om een bedrijfslogo op de naambadges te zetten. Ben jij op zoek naar zo’n naambadges? Dan ben je bij Clip4you aan het juiste adres!

Naambadges kopen

Het fijne van Clip4You is, is dat ze badges uit hun eigen voorraad halen. Dit komt omdat ze namelijk een eigen merk, genaamd BadgeCenter, hebben. Dit is voordelig, want zo komt de bestelling erg snel. Dit kunnen enkele zijn, maar ook duizenden. Met of zonder bedrijfslogo? Geen probleem, het kan allemaal bij Clip4you op een naambadge.

Er zijn verschillende soorten naambadges bij Clip4you. Je hebt bijvoorbeeld office badges, artica badges, RVS badges en rubber badges. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Hiernaast kan je gratis en makkelijk naamlabels printen via de labelcreator van Clip4you!

Wil jij ook graag naambadges van Clip4you of ben je eigenlijk nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het bedrijf? Twijfel dan niet langer. Ga gewoon even naar hun website of neem contact met ze op. Wanneer je contact met ze opneemt, zullen ze gratis en vrijblijvend informatie geven.

Reacties zijn gesloten.