Met plezier sporten bij Zumum

Wil je weer gaan sporten, maar heb je nog geen sportschool gevonden? Bij Zumum in Heerlen kun je sporten tegen een lage prijs met hele fijne voorwaarden. Zo heb je je eigen persoonlijke pas waarmee je elke maand je tegoed kunt opwaarderen. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Weet je dus dat je volgende maand druk bent en geen tijd hebt om te sporten, dan betaal je niet! Hoe makkelijk is dat? 

Sportschool Zumum

Bij sportschool Zumum kun je voor slechts €12,50 euro in de maand onbeperkt sporten. Je kunt kiezen om gebruik te maken van de cardio- en krachtapparaten in de fitnessruimte of je kunt kiezen om deel te nemen aan een van de virtuele groepslessen die Zumum heeft. Het enige waar je aan moet denken is dat je op tijd je pasje opwaardeert, zodat je iedere maand weer onbeperkt kunt sporten. Je kunt ook instellen dat je pas iedere maand automatisch opgewaardeerd wordt, maar dit kun je ook zelf regelen.

Voorwaarden

Met een sportpas van Zumum ben je voordelig uit. Je kunt je pas delen met je vrienden en/of familie. Dit betekent dus ook dat je de kosten kunt delen. Met een groot aanbod aan sporttoestellen en virtuele groepslessen is er voor ieder wat wils. Heb je daarnaast behoefte aan een fysiotherapeut, nagelstyliste of schoonheidsspecialiste? Dan ben je bij Zumum ook aan het juiste adres!

 

Reacties zijn gesloten.