Logistieke zaken uitbesteden kan bij Packstore

Bent u eigen baas en lopen de zaken goed? Heel fijn, maar soms kan dit ten koste gaan van andere activiteiten. Als u uw product via een webshop verkoopt kan dit een hoop tijd vergen. Deze tijd had u ook kunnen besteden aan uw core business. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw logistieke zaken, co-packing of fulfillment zaken uit te besteden? Packstore kan al deze dingen voor u uit handen nemen zodat u weer tijd heeft voor de zaken waar u echt goed in bent!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als u kiest voor Packstore

Probeert u met uw bedrijf ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij? Dan is samenwerking met Packstore al helemaal een goed idee! Ze bieden namelijk sociale werkplekken aan, wat betekent dat ze mensen een kans bieden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zorgt uiteindelijk voor een win-win situatie. Zij een goede werkplek en u een goede partner die een aantal ondersteunende taken van u overneemt.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over deze sociale werkplek in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje op de website van Packstore of neem contact op met een van de medewerkers. U kunt uiteraard ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Reacties zijn gesloten.