Kwalitatief goed metaalwaar bij Klein Metaalshop

Als u op zoek bent naar metaalwaren zoals een borgpen, oogmoer, oogbout etc. Dan bent u bij Klein Metaalshop aan het juiste adres. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan klein metaalwaren, en bieden u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En een ander groot voordeel is dat u de producten gewoon per stuk kunt bestellen! U hoeft dus geen grote verpakking te kopen, waarna u de rest weer kunt weggooien. Bij Klein Metaalshop bestelt u slechts wat u nodig hebt! U betaalt dus nooit voor de producten die u niet gaat gebruiken.

De metaalsoorten van Klein Metaalshop

Wist u dat er ruim tweehonderd verschillende soorten RVS bestaan? Klein Metaalshop biedt twee verschillende soorten aan, die allebei hun eigen voordeel hebben. Heeft u iets dat u binnen wilt repareren of monteren? Dan kunt u voor de 304 RVS gaan. Deze is laag en prijs en geschikt voor gebruik binnenshuis. Wilt u buiten wat monteren? Ga dan voor de 317 variant, of kies voor zink. Deze zijn iets duurder, maar zijn beter bestand tegen het buitenklimaat.

Bekijk het assortiment online

Bent u benieuwd geworden naar de producten van Klein Metaalshop? Ga dan naar de website en bekijk het assortiment online. Heeft u nog vragen over bepaalde metaalsoorten of producten? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.