Krijgen van droombaan

U bent niet bepaald op zoek naar een financieel uitzendbureau, maar u bent juist op zoek naar financieel talent voor uw (grote) onderneming? Bent u een ondernemer dat graag jong talent de kans wilt geven om aan het werk te komen en bent u niet een ondernemer dat graag alleen ervaren werknemers wilt aannemen voor een droombaan. Bent u iemand die denkt dat kneedbaarheid van een werknemer belangrijker is dan de ervaring? Dan deelt u uw visie met dat van Brooklyn Finance en is het ten zeerste aan te raden om met de specialist om de tafel te gaan.

Bespreken van mogelijkheden

Brooklyn Finance is namelijk een specialist dat graag jong talent aan hun droombaan helpt en vinden dat ondernemers eens hun vacatures van een andere kant moeten belichten. Te vaak belanden namelijk de jonge professionals thuis, nadat zij hun diploma hebben gehaald. Dit komt mede door het feit dat de openstaande vacatures voor hun behaalde specialiteit niet voor hun beschikbaar zijn, omdat er nog te vaak wordt gevraagd naar ervaring.

Kneedbare professionals

Wilt u echter toch die jonge professionals de kans geven op hun droombaan en deelt u de visie van Brooklyn Finance? Neem dan contact op en surf naar de website!

Reacties zijn gesloten.