Kilometer registratie systemen van TraQz

Heeft u een bedrijf en wilt u graag gebruik gaan maken van bedrijfswagens? Maar denkt u dat er veel nadelen aan vast zitten? Bijvoorbeeld dat de urenregistratie niet goed zal verlopen en dat u niet genoeg inzicht zult hebben in wat uw werknemers onderweg doen? Dan kan ik u nu geruststellen. Dit is allemaal op te lossen met kilometer registratie systemen van TraQz. U kunt gaan genieten van de mobiliteit en snelheid van bedrijfswagens.

Over de kilometer registratie systemen

TraQz weet dat er veel voordelen zitten aan het hebben van bedrijfswagens, maar ook zeker nadelen. Omdat zij graag willen dat kunt genieten van de voordelen hebben zij iets bedacht voor de nadelen die ondervonden worden. Nadelen die hierboven zijn genoemd hebben allemaal te maken met de registratie en administratie. Dit zal met de systemen van TraQz automatisch gaan, onder andere door GPS. U weet altijd waar de bedrijfswagen op dit moment is, waar hij is geweest, wanneer hij hier is geweest en hoe lang er over de route is gedaan. Er kunnen geen (opzettelijke) fouten meer worden gemaakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de systemen van TraQz? Dan verwijs ik u door naar de website. Hier vindt u alle informatie over de verschillende systemen en kunt u contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.