Juridisch advies krijgen

Onlangs terecht gekomen in een conflict waarbij je er samen niet uit kunt komen? De verzekering komt er aan te pas – een partij heeft schade opgelopen en dit moet worden opgelost? Soms heb je juridisch advies nodig en het inschakelen van een advocaat is hierbij de beste optie. Bij MNT juridisch advies kun je terecht met al je vragen. Zij begrijpen dat je liever geen advocaat wilt, zij staan namelijk niet bekend als goedkoop. Maar soms is het verstandig dit wel te doen, omdat het anders alleen maar slechter voor je kan uitpakken. 

MNT Juridisch advies

De advocaten van MNT Juridisch advies staan open voor allerlei vragen. Het bijzondere aan MNT Juridisch advies is dat zij bereikbaar is voor advies zonder hierbij direct een advocaat in te zetten. Je kunt dus eerst tegen lagere kosten (dan een advocaat) advies inwinnen. Na dit advies kun je zelf de overweging maken of je toch kiest voor een advocaat of verder gaat zonder. Op deze manier hoef je jezelf niet verplicht te voelen om meteen te kiezen voor een advocaat terwijl dat misschien helemaal niet nodig is.

Voorwaarden

MNT Juridisch advies kan je ook helpen met een bezwaarschrift opstellen. In dit geval krijg je hulp bij de algemene voorwaarden. Eerst volgt er een gesprek waarin er een werkwijze wordt opgesteld, deze wordt naderhand besproken. Na dit gesprek bepaal je zelf of je een advocaat wilt inschakelen of toch zelfstandig verder gaat. MNT Juridisch advies helpt dus in het adviseren én het opstellen van de algemene voorwaarden. Dit alles gebeurd tegen redelijk lage prijzen, omdat je op dat moment nog geen gebruik maakt van een advocaat.

 

Reacties zijn gesloten.