Juridisch advies bij een scheiding

Gaat u scheiden en bent u daarom op zoek naar juridisch advies, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Bij Juranet bent u dan aan het juiste adres. Juranet voorziet u binnen 24 uur van het juiste juridische advies en is betaalbaar en betrouwbaar.

Een echtscheidingsconvenant

Wanneer u gaat scheiden komt er veel bij kijken en moet er erg veel worden geregeld. Er wordt onder andere een echtscheidingsconvenant opgesteld. In een echtscheidingsconvenant worden afspraken vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan uw woning, alimentatie, pensioenen een ouderschapsplan. Om problemen te voorkomen is het verstandig om zo nauwkeurig mogelijk met het convenant om te gaan. Bij Juranet werken ze met een flexibel team aan juristen. De juristen hebben ervaring en helpen u graag met het juiste advies.

Juridisch advies van Juranet

De werkwijze bij Juranet is heel eenvoudig. U stelt uw vraag online en betaald vervolgens via iDeal. Binenn 24 uur ontvangt u het antwoord van Juranet. Juranet geeft u betrouwbaar, betaalbaar en laagdremeling juridisch advies. U kunt juridisch advies krijgen bij het aanvragen van een scheiding, maar bij Juranet helpen ze u ook met het opstellen van contracten en convenanten. Ook kunt u bij Juranet een procedure op laten starten. Bent u benieuwd naar Juranet en wilt u meer informatie? Ga naar de site of neem vrijblijvend contact op met juranet.

Reacties zijn gesloten.