In Griekenland een boot of huis huren

Bent u voor de zomervakantie nog op zoek naar een mooi plekje in het buitenland? In Griekenland kunt u genieten van zon, zee, strand, cultuur en heerlijk eten. U kunt bij Flexholidays mooie villa’s en boten huren, maar u kunt ook een vakantiehuis in Griekenland huren. Flexholidays heeft u veel te bieden.

Boten en appartementen huren

Bij Flexholidays zijn meerdere appartementen beschikbaar die u kunt huren. Ook kunt u appartementen huren in combinatie met zeilboten. Op deze manier kunt u een zeilvakantie compleet plannen. Bij Flexholidays kunt u de boten ook zelfstandig huren. Griekenland is een goede locatie voor ervaren en minder ervaren zeilers. U kunt het land verkennen en genieten van het mooie weer. Wilt u zelf niet zeilen, dan kunt u ook een kapitein inhuren. Na het boeken van een boottocht, ontvangt u een uitgebreide route en informatie.

Zeilen in Griekenland

Wilt u een zeilvakantie in Griekenland of gewoon een appartementje huren? Bij Flexholidays bent u aan het juiste adres. Ga naar de site van Flexholidays om de appartementen en boten te bekijken. Op de site vindt u de meest gehuurde jachten en informatie en tips. Heeft u nog vragen over de boten of appartementen of wilt u gelijk een boot in Griekenland huren? Ga naar de site of neem contact op met Flexholidays.

Reacties zijn gesloten.