Huiselijk in uw bedrijf met de Dru Maestro

Hoewel een kantoor of ander soort bedrijf(spand) altijd een professionele en zakelijke sfeer moet hebben, omdat het nou eenmaal om zakelijke activiteiten gaat, kan een beetje huiselijkheid geen kwaad. De inrichting kan heel veel betekenen voor de (eerste) indruk en sfeer die klanten en partners van uw bedrijf hebben en voelen. Daarom is het geen gek idee om hier aandacht aan te besteden. Wilt u iets huiselijks en warm van uw bedrijf maken? Dan kiest u voor de Dru Maestro.

Wat is het?

Een Dru Maestro is een gashaard. Een gashaard is een soort verwarming. Deze verwarming heeft net als de houtkachel vlammen, waardoor een ruimte direct gezellig, warm en huiselijk wordt zodra de verwarming aan staat. Anders dan bij de houtkachel is een gashaard makkelijk aan te krijgen. Dit kan namelijk al door 1 druk op de knop. Er is geen hout nodig en u zult ook geen last hebben van as en houten, dit omdat het een gesloten systeem is. Dru Maestro is een moderne gashaard die prachtig ingebouwd kan worden.

Kopen

U kunt deze en andere gashaarden kopen bij Haardenexpert. Deze specialist heeft een ruime showroom met heel veel keuze. Kijk op de website waar en wanneer u deze keuzes kunt bewonderen.

Reacties zijn gesloten.