Hotelmappen en meer op maat gemaakt

Heeft u een hotel of een restaurant en heeft deze een make-over nodig? Of begint u (binnenkort) een restaurant of hotel? Dan kan ik u adviseren om even een kijkje te nemen op de website van Place Add. Hier kunt u namelijk heel veel handige producten kopen. Denk aan hotelmappen, menukaarten, servetten, placemats en nog veel meer. Alles kan precies zo gemaakt worden zoals u wilt. Lees snel verder voor meer informatie.

Over Place Add

Place Add is een ideale website voor iedereen die een restaurant of hotel heeft of krijgt. Hier kunt u namelijk producten kopen die elk restaurant en/of hotel nodig heeft, maar dan op een speciale manier. U kunt namelijk kiezen uit zeer veel soorten, maten, materialen en of u wel of niet uw logo erin of erop wilt laten maken. Zo krijgen al deze producten een look die volledig bij uw horeca bedrijf passen en dat is natuurlijk de bedoeling. Uw stijl en sfeer zal in alles terug te zien zijn en dat zorgt voor een mooie eenheid.

Nu bestellen

De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website zal het bestellen van bijvoorbeeld placemats erg gemakkelijk maken. Toch vragen of opmerkingen? Dan vindt u op de website ook contactgegevens zodat u in contact kunt komen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.