Hip in de tuin? Kies voor een zonnedoek van Soliday

De woonwinkels puilen uit met tuinmeubilair, tuinkussens en leuke spullen om uw tuintje weer zomerproof te maken. Maar als straks echt de zon hard schijnt, dan kan een plekje met schaduw ook heel aangenaam zijn. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw gasten. Een mooi systeem hiervoor is een zonnedoek op maat. Dit is een alternatief voor de ouderwetse zonneschermen en veel mensen gingen u al voor.

Een plekje met schaduw is ook fijn

De zonnedoeken van Soliday kan u eenvoudig met de hand verstellen. Hierdoor heeft u bij iedere stand van de zon altijd een schaduwplek waar u onder kan zitten. Daarnaast hebben de zonnedoeken een strak design waardoor ze eigenlijk in ieder type tuin passen. Ook als u  een klassieke tuin heeft dan is de zonnedoek een strakke toevoeging. De zonnedoek  wordt ook regelmatig op het terras gebruikt van horecagelegenheden. De gasten kunnen zo altijd voor een plekje in de schaduw kiezen. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen er ook goed tegen als er een flinke onweersbui valt.

Benieuwd geworden naar de zonnedoek op maat?

Surf naar de website van Soliday en bekijk wat er mogelijk is. En wie weet heeft u straks ook een mooi plekje schaduw in uw achtertuin!

Reacties zijn gesloten.