Het digitale factureren van Workspace

Iedereen die een winkel, kantoor of ander bedrijf heeft weet hoe het is om de administratie te moeten doen. Het is iets wat niet weggedacht kan worden uit een bedrijf, maar de meeste mensen zouden dit het liefste wel doen.  Gelukkig zijn er manieren om de administratie wat vlotter, makkelijker en daardoor leuker te laten verlopen. Neem bijvoorbeeld de facturatieprogrammas van Workspace.

Hoe werkt het?

Om te kunnen werken in de programma’s hoeft u alleen maar een account aan te maken op de website. Vervolgens kunt u in alle programma’s komen. Het facturatieprogramma is daar een voorbeeld van. Hierin kunt u basisdocumenten openen die vervolgens uw eigen facturen gaan worden. U kunt deze geheel aanpassen met eigen inhoud en natuurlijk ook uw eigen huisstijl en logo. Vervolgens kunt u deze digitaal versturen naar uw klant en kan de klant met iDeal of Paypal de factuur digitaal betalen. Zo snel en makkelijk is het nog nooit gegaan!

Interesse

Wilt u meer weten over hoe de programma’s werken en welke programma’s er naast het digitale factureren mogelijk zijn? Ga dan naar de website voor alle informatie. Hier kunt u ook direct een account aanmaken en aan de slag gaan of eerst vragen stellen via de contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.