Heb ik een advocaat nodig?

Weet je niet zeker of je een advocaat nodig hebt? Je denkt na over deze vraag, omdat je onlangs iets hebt meegemaakt waarvan je niet precies weet hoe je dit moet oplossen. Dat kan komen, omdat er verzekeringen en regels aan te pas komen waar je het bestaan nog niet eens van wist, maar nu moet je wel. Om ervoor te zorgen dat je zelf in de touwtjes in handen houd, kun je soms het beste een advocaat inschakelen. Van der Putt advocatenkantoor in Cuijk en omgeving kan jou hierbij helpen.

Dienstverlening

Van der Putt advocatenkantoor werkt alleen met advocaten die ieder zo zijn eigen specialisme hebben. Alle advocaten werken resultaatgericht, zodat u niet onnodig extra kosten maakt dan nodig is. Heb je hulp nodig? Van der Putt advocatenkantoor staat altijd voor je klaar met vragen op het gebied van medische ongevallen, beroepsziektes, nabestaanden bij overlijdensgevallen, verkeersongevallen, geweldsmisdrijven etc.

Vragen

Elke maandag van 12:00 tot 14:00 uur en iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid gratis en vrijblijvend een gesprek aan te gaan met een van de advocaten. Hier kun je terecht met vragen, zoals bijvoorbeeld: is het verstandig gebruik te maken van jullie expertise in de kwestie waarin ik nu zit?

Reacties zijn gesloten.