Goede spuiterij voor binnendeuren

Op zoek naar iemand die voor u uw binnendeuren kan spuiten op een professionele en vakkundige manier? Spuiterij Geraerts voorziet uw deuren van een mooie coating. Door deze coating is uw deur voor meerdere jaren beschermd en heeft deze weinig tot geen onderhoud nodig. Kwaliteit is prioriteit nummer 1 voor Spuiterij Geraerts en dat garanderen zij al naar al hun klanten toe. Klik hier voor meer informatie.

Kwaliteit

Spuiterij Geraerts is KOMO gecertificeerd. Dit betekent dat zij vrijwel alle soorten coatings coaten. Alle werknemers van Spuiterij Geraerts weten van aanpakken en zijn uiterst flexibel in hun werkzaamheden. Zo is Spuiterij Geraerts van alle markten thuis. Behalve binnendeuren voorzien zij ook ramen, verwarmingsbuizen, kozijnen etc. van coatings. Alle coatings zijn volledig KOMO-gecertificeerd. Dit betekent dat zij gedurende het proces van coaten continu laagdiktemetingen uitvoeren. Op deze manier wordt er gestreefd naar het allerbeste resultaat van het hoogste niveau. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren zijn alle werkprocessen zo precies mogelijk op elkaar afgestemd. Dit geldt ook voor de tijdsdruk. U bent als klant verzekerd dat uw deuren, kozijnen etc. van de juiste grondstoffen worden voorzien, zodat deze de komende jaren weer goed mee kan zonder er enig onderhoud aan te hoeven besteden.

Uitvoeren

Spuiterij Geraerts werkt zeer snel. Vanaf het moment dat uw order is bevestigd tot aan de uitvoering neemt slechts twee werkdagen in beslag. Dit is uiterst snel. Heeft u een spoedopdracht? Dat is ook geen probleem. Uw binnendeuren kunnen zelfs binnen 24 uur worden voorzien van een coating.

Reacties zijn gesloten.