Gezonder leven? Maak het leuk met een slowjuicer

Er zijn tal van dieetboeken geschreven door mensen die zeggen de ultieme sleutel te hebben gevonden tot een slank lichaam. De laatste maanden is er echter een andere trend gaande. Dieetgoeroes raden aan om de strakke dieeten te vergeten en het eten vooral leuk en lekker te houden. En natuurlijk gezond! Een manier om dit in de praktijk toe te passen is door ten eerste een leuk cadeautje voor jezelf te gaan kopen: een slowjuicer!

Waarom kiezen voor een slowjuicer?

Natuurlijk wil je als je eet genieten van lekkere smaken. Maar ook is het belangrijk om de voeding gezond te houden. Gezond eten kan je zo leuk maken als je zelf wil. Door te kiezen voor verse producten en deze bijvoorbeeld te mengen in een mixer ontstaan er de meest heerlijke gerechten. In een slowjuicer wordt er niets verhit waardoor de voedingsstoffen allemaal behouden blijven, in tegenstelling tot andere mixers en juicers. En je kan er ontzettend meer variëren!

Meer dan sapjes!

Probeer jij ook pakjes en zakjes al een tijdje aan de kant te schuiven? Met een slowjuicer maak je de heerlijkste sauzen gewoon zelf! Gooie verse tomaten in de blender en geniet van een heerlijke saus. Voor het kopen van een slowjuicer klik je hier.

Reacties zijn gesloten.