Foto’s of patronen op plaatmateriaal printen

Houdt u ervan om uw huis trendy te houden? Dan kunt u deze trend niet laten lopen. Het nieuwste in interieurstyling is het printen op plaatmateriaal. U kunt deuren, plafonds, wanddelen en ander plaatmateriaal printen. Het biedt u volledige vrijheid, aangezien alles mogelijk is. U kunt geheel uw eigen design uitkiezen en Spuiterij Geraerts zal het voor u op het plaatmateriaal printen. Denk bijvoorbeeld aan uw favoriete foto op de wand of een leuke print op uw deur.

Deur printen

Deur printen klinkt alsof de deur wordt geprint. Dit is natuurlijk niet waar. Uw deur gaat door de printer zodat er een foto of een mooi patroon op de deur geprint kant worden. Dit is een nieuwe trend in de interieurstyling. U kunt op deze manier uw huis op een unieke en persoonlijke manier aankleden. De keuze uit prints is oneindig. Het is zelfs mogelijk een leuke vakantiefoto te laten printen. Naast dat het een hele nieuwe stap in interieurstyling, is het ook nog eens milieuvriendelijk om uw deur her te gebruiken. Het is dus een hele goede en leuke manier om uw huis aan te kleden.

Interesse?

Wilt u graag uw deur laten printen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie, foto’s en de contactgegevens voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.