Engelse vertalingen

Engels is niet voor iedereen een makkelijke taal en om die reden bestaat vertaalbureau Tongo. Hier werken verschillende vertalers die u kunnen helpen om uw documenten te vertalen. Vertaalbureau Tongo is u graag van dienst, want met een full service vertaalburaeu in Den Haag heeft zij alle kwaliteiten in huis om u te voorzien van advies op maat. Leest u gauw verder voor meer informatie.

Vertaalbureau Tongo

Bij vertaalbureau Tongo wordt u zo snel mogelijk geholpen. Voorop gesteld moet worden dat kwaliteit voorop staat en dat betekent dat alle werknemers bij vertaalbureau Tongo een wettig diploma op zak hebben. Naast Engelse vertalingen kunt u bij vertaalbureau Tongo ook terecht voor voor talen als Fins, Russisch of Spaans.

Mogelijkheden

Voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden wordt u doorverwezen naar de website van vertaalbureau Tongo. Hier kunt contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 070-7531944. U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen. Klik hier  voor de website.

 

 

Reacties zijn gesloten.