Een zaal huren in Zaandam doet u hier

Binnenkort een groot feest omdat u 50 jaar wordt, omdat u gaat trouwen of omdat de familie weer eens met zijn allen samen moet komen? Dan moet dat natuurlijk groots gevierd worden. Er zullen veel mensen aanwezig zijn en daarom heeft u een grote en geschikte ruimte nodig. Bent u op zoek naar een ruimte in Zaandam? Dan is een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek een goed idee.

Over de zaal

Als u een zaal wilt huren in Zaandam, dan kan ik u zeker aanraden om dit te doen bij Proeverij de Koekfabriek. Proeverij de Koekfabriek is een restaurant waar u de hele dag door heerlijk kunt eten of kunt borrelen. De kwaliteit van het eten is goed, het restaurant is prachtig ingericht en het personeel is professioneel en vriendelijk. Dit zult u ook allemaal merken in de zaal die u hier kunt huren. In de zaal is het mogelijk om gebruik te maken van een beamer, is er een geluidsinstallatie, zijn er eigen toiletten en is de zaal kleiner en groter te maken door schuifwanden.

Huren?

Wilt u graag deze zaal huren of meer informatie over deze zaal? Kom gerust langs voor vragen of neem contact op. Adres en contactgegevens vindt u op de website.

Reacties zijn gesloten.