Een ventilator van top kwaliteit

Ben je op zoek naar een S-vent Ventilator? Dan ben je bij Beveja aan het juiste adres! Beveja is tegenwoordig geen onbekende naam meer in de branche, ze leveren ontzettend goede producten van goede kwaliteit die lang mee gaan en ontzettend duurzaam zijn. Ze hebben scherpe prijzen waardoor je bij Beveja altijd aan het juiste adres bent.

S-vent ventilatoren worden geproduceerd onder het private label S-vent. Het zijn direct aangedreven ventilatoren die dubbel aanzuigend zijn zowel met wisselstroom als ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit dakventilatoren, centrifugaalventilatoren en ventilatorboxen. Alle ventilatoren zijn geschikt om met een regelaar te regelen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling systemen is Beveja geen onbekende naam meer in de branche.

Onze klanten kiezen voor ons omdat we:

  • Een totaalleverancier zijn op luchtbehandelingsgebied
  • Een snelle, stipte en solide leverancier zijn
  • Het exclusieve private label “S-vent” verkopen

Beveja B.V. is de totaalleverancier op het gebied van S-vent ventilator en de luchtbehandeling. Je vindt bij Beveja een uitgebreid assortiment ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur.

Beveja is een goed bedrijf met mooie producten, ze hebben een geweldige service en je kunt altijd terecht voor vragen en adviezen. Ze leveren goede ventilatoren van goede kwaliteit.

Reacties zijn gesloten.