Een tweede bedrijfswagen

Al meer dan 35 jaar is Veenhuizen Bedrijfsauto’s een echte specialist op het gebied van bedrijfswagens. Bij de specialist is het mogelijk om de meest luxe bedrijfswagens te kopen, maar ook bijvoorbeeld te leasen. Het bedrijf is al sinds 1978 gespecialiseerd in de verkoop en de export van alle merken en typen bedrijfswagen tot 3500 kg. Veenhuizen Bedrijfsauto’s is een partner dat zeer betrouwbaar is, en ervoor kan zorgen dat jij goedkoop een bedrijfswagen hebt.

Repareren van bedrijfswagen

Een aantal jaren geleden hebben wij voor het eerst een bedrijfswagen bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s gekocht. De bedrijfswagen was in goede staat, en nog altijd hebben wij de beschikking over deze bedrijfswagen. Echter heeft een collega van mij een kleine ongeluk gehad, waarna de bedrijfswagen gerepareerd moest worden. Echter kun je voor reparatie van de bedrijfswagen ook gewoon terecht bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s, en hebben zij onze bedrijfswagen weer in perfecte conditie gebracht. Een aantal maanden geleden hebben wij onze tweede bedrijfswagen aangeschaft. Ook deze hebben wij net als de eerste bedrijfswagen aangeschaft bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s.

Wil jij meer informatie winnen over de bedrijfswagens van Veenhuizen Bedrijfsauto’s? Wil jij een bedrijfswagen kopen, of wil jij een bedrijfswagen leasen? Surf snel naar de website van de specialist en bekijk de mogelijkheden voor een bedrijfswagen.

 

Reacties zijn gesloten.