Een tafelgoochelaar voor uw borrel of feest

Bent u nog op zoek naar leuke entertainment voor bij uw bedrijfsfeest, borrel, bruiloft, verjaardagsfeest of familiefeest? Denk dan eens na over een tafelgoochelaar. Dan bedoel ik specifiek de tafelgoochelaar Jochem Nooyen. Deze zal zijn kunsten van dichtbij vertonen aan verschillende groepjes mensen. Hij loopt de hele avond rond om iedereen van dichtbij te vermaken. Zo krijgt iedereen aandacht en kan iedereen de trucs ultiem beleven. Ontzettend leuk dus.

Meer over Jochem Nooyen

Jochem kan ontzettend veel leuke dingen doen bij het tafelgoochelen. Bijvoorbeeld gedachten lezen, illusie van telekinese en zelfs zo nu en dan stiekem een horloge mee pikken. Deze krijgt u natuurlijk terug, maar u zult verrast zijn op welke manier dit gebeurt. Jochem Nooyen is een wonderlijk en komische man die veel energie en grapjes heeft en die graag tijdens het goochelen veel interactie heeft met zijn publiek.  Jochem heeft veel kennis en ervaring en de juiste materialen, samen met zijn leuke karakter is dit zeker een aanwinst voor uw feest of borrel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Jochem Nooyen voor u kan betekenen op uw feest of borrel? En wat dit kost en dergelijke? Ga dan naar de website voor alle informatie en contactgegevens. Hier vindt u zelfs leuke filmpjes.

Reacties zijn gesloten.